Valentin-napi ajándékozási tippek, 2022: Szeresd a bőrödet!

Ne csak csokoládéval és ékszerrel köszöntsd a párodat, hanem kényeztesd el bőrüket is Valentin napon! A hámlasztó maszkoktól a hidratáló szérumokig, nézd meg Valentin-napi ajándékkalauzunkat, és keress olyan ajándékot, aminek biztosan örül a megajándékozott. (És ne felejts el magadnak is venni valami ajándékot.)

Szeresd az arcod és az ajkaidat

Arcod és az ajkadat naponta éri támadás: a száraz levegő kiszívja a nedvességet a bőrből, vagy ott vannak a szabad gyökök, amelyek a városi szmogból, a járművek kipufogógázaiból vagy a cigarettafüstből származnak. Bármin is megy keresztül a bőröd, ezek a termékek segítenek a káros hatások jeleitől megszabadulni.

I MASK Hydrating Hydrogel Sheet Mask

Ha az időjárás szezonális változása miatt a bőröd kiszáradt vagy kimerült, ez a nyugtató hidratáló lapmaszk kiváló alkalom arra, hogy helyreállítsa a hidratáltságot ott, ahol a legnagyobb szükség van rá. A hialuronsav, a Jeju-szigeti vulkáni víz, a vörös rozé kivonat, a zöld tea kivonat és az aminosavak tökéletes elegyének kombinációja hidratálja a szomjas bőrt, a bőr felszívja az ásványi anyagokban gazdag vizet, és azonnal felfrissül. Ha nem csak egy darab maszkot szeretnél ajándékozni, vásárold meg 5 db-os kiszerelésben.

Ormedia Sheer Pink Lip Enhancement Complex

Ápold kiszáradt ajkaidat ezzel az ultrahidratáló és sima formulával, amely nemcsak polipeptid komplexek és E-vitamin professzionális keverékét tartalmazza, hanem avokádóolajat is alkalmaz a teljesen természetes hidratáló hatás további erősítése céljára. Ha ez nem lenne elég az ajkaid kényeztetéséhez, akkor áttetsző rózsaszín színben is beszerezheted, mely romantikus árnyalatot kölcsönöz a Valentin-napi csókhoz.

 Bőrápolási termékduók

Mi lehet jobb egy bőrápolónál?  Kettő bőrápoló! Ezeket a bőrápoló duókat szakemberek állították össze, hogy egyedi módon kiegészítsék egymást; akár úgy, hogy dupla hidratálást kínáljanak a vízhiányos bőr számára, vagy lehetőséget adjanak, hogy két pakolás vagy maszk közül válassz, amelyik éppen a legjobb a bőrödnek. Ha nem tudod eldönteni, milyen terméket adnál a párodnak, válassz egy termékduót helyette!

Glow Getter Power Duo a ragyogáshoz

Szabadulj meg az elhalt hámsejtektől és tisztítsd meg a pórusokat ezzel a hámlasztó és fehérítő duóval. Az intenzív hámlasztó por gyengéden csiszolja a bőrt, hogy eltávolítsa az elhalt hámsejteket, és kiegyensúlyozza az arcszínt. Ennek az erős duónak a másik terméke a brightening serum, amely segít csökkenteni az elszíneződéseket és foltok megjelenését a bőrön, és sugárzó ragyogásról gondoskodik.

Power Plump Power Duo az erőteljes feltöltéshez

Ideje elfelejteni a száraz bőrt és a cserepes ajkakat. Ez az ultrahidratáló páros tökéletes ajándék mindenkinek, aki vízhiányos bőrrel vagy száraz és repedezett ajkakkal küzd. Az ajaknövelő komplex észrevehető hidratáltságot és dússágot kölcsönöz ajkaknak. A duó másik terméke, a hyaluronic filler hatféle hialuronsav keverékével segít kisimítani a finom vonalakat és helyreállítani a fiatalos, természetes megjelenést.

Facial Fix Power Duo a ragyogó és hidratált bőrért

Mondj búcsút a száraz, fakó bőrnek és köszöntsd a ragyogó fényességet. Az erőteljes pár egyik tagja a total resurfacing masque, amely revitalizálja a bőrt, és mikrohámlasztással csökkenti a sötét foltok megjelenését. A duó másik tagjaként a hydrating enzyme masque a C-vitaminnal nem csak az elhalt hámsejteket oldja fel, hanem a fakó bőrt is világosítja, sima és friss érzetet biztosít.

Kényeztesd bőröd minden egyes négyzetcentijét

A test minden részének jót tesz a hidratáló és fiatalító ápolás. Kényeztesd el magad és szerettedet a fehérítő szérummal vagy testápolóval Valentin-napon!

ILUMA Intense Brightening Serum

Tedd egyenletessé a bőrtónusodat, és csökkentsd a pigmentfoltokat az arcon, a nyakon és a dekoltázson ezzel a növényi keverékkel, mely többek között medveszőlő levél extraktumot és zöld tea kivonatot is tartalmaz. Tapasztald meg, hogyan fakulnak a napfény által okozott foltok és egyéb pigmentfoltok, és élvezd a kiegyensúlyozottabb arcbőrt, miközben körbeleng a gyümölcs- és virágkivonatok könnyű illata. A szérum sima és könnyű, gyorsan beszívódik a bőrbe, így napi bőrápolási rutinod részeként használhatod.

Body Spa Rejuvenating Body Lotion

A bőr kényeztetése nem csak az arc ápolását jelenti; valójában a kezed, könyököd és lábad is profitálhatnak belőle ennek az ultrahidratáló lotionnek a hatásával. A glikolsav és peptidek kiegyensúlyozott keverékével, valamint az extrán hidratáló shea vajjal és jojobamagolajjal imádni fogod ennek a krémnek a gyengéd, fiatalító krémes érzetét. Kiváló, ha krónikusan száraz a bőröd és elég gyengéd ahhoz, hogy érzékeny bőr esetén is használhasd.

 

Összefoglalás

Egy tökéletes pár arcmaszk vagy egy testápolóig, amelyek elég gyengéd az érzékeny bőr számára is –  csupán pár ötlet azok közül, amellyel megajándékozhatod magadat vagy párodat Valentin-napon.