Tényleg szükség van külön nyakápoló krémre?

 

Minden reggel és minden este szuper összpontosítással visszük fel a bőrünkre a szérumokat, hidratálókat, öregedésgátló termékeket az arcunkra.

De vajon fordítunk-e kellő figyelmet az arctól lefelé lévő területekre?

Amikor a nők elérik 40-es, 50-es és 60-as éveiket, azt figyelik meg, hogy a nyak bőre az arcbőrnél sokkal idősebbnek tűnik. A nyakon a bőr vékonyabb, szárazabb és többet mozog (hiszen rengeteget mozgatjuk a fejünket le és fel vagy jobbra és balra). Ráadásul a nyak területén sokkal kevesebb a faggyúmirigy, azaz kevésbé képes saját magát hidratálni a bőr.

Sokan teljesen el is feledkeznek arról, hogy a bőrápoláskor a nyakra is figyelni kell, és ezáltal ez a sérülékeny terület a hidratálók és a célzott hatóanyagok tárházából nem jut ide. Mindez pedig csak egy dologhoz vezethet: megjelennek a nyakon az idősödés látható jelei.

Az IMAGE Skincare The MAX Stem Cell Neck Lift őssejtes nyakápoló lifting kréme olyan hatóanyagokkal fiatalítja meg az idősödő nyak bőrét, amelyre annak szüksége van. A feszesedés és a lifting hatás jól látható.

A termék használatának egyik leglátványosabb eredménye az, hogy a redős, ráncos nyakat feszesíti, rugalmasabbá teszi a bőrt. The MAX Stem Cell Neck Lift krém erős peptideket és növényi őssejteket alkalmaz, melyek szinergiában hatva dolgoznak a fiatalos megjelenésért.
A növényi őssejtek a növények saját sejtjeit védik a károsodástól. Egyre szélesebb körben kutatják azt, hogy ez a koncepció miként működik az emberi bőrben, miként lehet kihasználni a bőr állapotának javítására.

A nyak bőrének simítása

Korunkban az állandó mobiltelefon használat miatt a vízszintes nyakráncok egyre gyakoribbak, mivel órákat töltünk az elektronikai eszközök előtt, lefelé néző arccal és behajlított nyakkal. A the MAX Stem Cell Neck Lift krémben lévő peptidek segítik a kisebb és a mélyebb ráncok simítását, ezzel fiatalítva a megjelenést.

Áldozz a nyakad fiatalságára

Egy igazán jó nyakápoló krém támaszul szolgál, amikor felveszed a harcot az öregedés ellen. Az öregedés belső okaira is tudsz hatást gyakorolni, nem is beszélve jó néhány bőrápolási lehetőségről, melyekkel a külső okokat kezelheted.

A megfelelő nyakápoló krém nemcsak javítja a nyak megjelenését, hanem lelassítja a környezeti tényezők által okozott látható következményeket is, mint például a megereszkedést és a ráncok kialakulását. Ezért amikor legközelebb a drága hidratáló krémet felviszed szeretett arcodra, nézz az állad alá és ne feledd, hogy a nyakadnak is szüksége van a gyengéd és szerető ápolásra.

Forrás: IMAGE Skincare 2018. május 10.