Kedvenc termékeink a nyári ragyogáshoz

Végre itt a nyár, javában tombol a meleg. Oly sokak számára a nyár jelenti a kedvenc évszakot, és rengetegen szívesen fürdőznek a nyári napsugarakban. Figyelni kell ugyanakkor a megfelelő védekezésre a Nap káros sugaraival szemben, hiszen ez akár életmentő is lehet. A bőr a legnagyobb szervünk, és az egyik legsérülékenyebb is. És bár a bronzbarna bőr igen vonzó (mi is szeretjük), ebben az esetben a bőröd biztonsága fontosabb. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy egész nyáron a szobában üldögélj. Sőt, ha biztonságban tudod a bőrödet, sokkal felszabadultabban érezheted magad a szabadtéren, mivel a megfelelő termékekkel megőrizheted bőröd egészségét. Íme néhány a kedvenc nyári termékeink közül, melyekkel idén nyáron is elérheted a ragyogó, egészséges bőrt.

ELŐTTE

Mielőtt elindulsz a szabadtéri programodra, két órával korábban vidd fel a fényvédődet. Legalább 30-as SPF erősségű fényvédőt használj a megfelelő védelemhez. Ha szeretnéd maximalizálni a védelmet és közben táplálnád is a bőrödet, akkor használj antioxidánst is. Az olyan antioxidánsok, mint a C-vitamin (mely a napi ápolási programban is fontos helyet kap) és az E-vitamin igazoltan erősítik a fényvédelmet.[1] A Vital C Anti-aging serum ehhez a legjobb opció. Fokozza a fényvédő hatását, és véd a szabad gyökök ellen. A szérumok valóban az egyik legfontosabb lépését jelentik a napi bőrápolásnak. A fényvédelem céljára a legjobb választásod lehet a Prevention+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50. Áttetsző, hidratál, nem zsíros, véd az UVA és az UVB sugarak és a kék fény ellen is.

KÖZBEN

Ne feledkezz meg arról, hogy napon tartózkodás idején kétóránként ismételd meg a fényvédő termék használatát. A fényvédő hatása ugyanis idővel gyengül, ezért ne gondold azt, hogy elég egyszer felkenni a bőrre. Sőt, ha izzadsz, ha úszol, ha törölközővel szárazra itatod a bőrödet – ezek mind-mind eltávolítják a terméket a bőrről. Napközben a hidratáláshoz használd a VITAL C Hydrating Facial Mist permetet. Nem csak hidratál, de hűsít is.

UTÁNA

Kulcsfontosságú a napozás utáni ápolás, mégis sokan elhanyagolják. Ha okosan és odafigyelve gondoskodtál bőrödről a szabadtéri tevékenység során, akkor az utóápolással regenerálhatod és táplálhatod. Használd az ORMEDIC Balancing Antioxidant Serum terméket a bőr erősítésére és hidratálására, hogy a bőröd egyensúlyban legyen, megnyugodjon, fiatal kinézetet kapjon. Antioxidánsokat is tartalmaz, úgymint kakaduszilva és céklagyökér kivonat. Ha egy kicsit leégtél, akkor használd az I RESCUE Post Treatment Balm terméket. A balzsamot a kezelések után, pl. kémiai peelingek után történő ápoláshoz tervezték. Segít csökkenteni a húzó érzetet, a bőrpírt és az irritációt. Végül pedig vidd fel a bőrödre a BODY SPA Face And Body Bronzer terméket, hogy napozás nélkül is bronzbarna ragyogást kapjon a bőröd.

[1] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12789176/