Hogyan válaszd ki a számodra legjobb szemránckrémet

Szemkörnyékápoló: Kell vagy sem? Vannak, akik azt állítják, nincs szükség szemkörnyék ápolásra, de ez nem így van! A szemünk körüli vékony bőr feltétlenül figyelmet és ápolást igényel. Hiszen itt jelennek meg először az idősödés jelei. Törékeny és finom, ezért saját külön krémet igényel. Nem beszélve arról, hogy a szemkrémek segíthetnek a duzzanatok lehúzásában és a sötét karikák eltüntetésében, amellett, hogy minimalizálják az öregedés olyan jeleit, mint a finom ráncok. Vannak még további tényezők is, többek között az a tény, hogy a hunyorgás egész életünkben terheli a szem körüli bőrt, és szarkalábak megjelenését okozza vagy fáradttá teszi a tekintetet. A megfelelő szemkörnyékápoló segít késleltetni az ilyen jelek kialakulását, és a már meglévőket kevésbé észrevehetővé teszi. Nézzünk meg öt szemkörnyék-ápolót, és válasszuk ki, hogy neked melyik a legjobb.

 

Ageless Total Eye Lift Crème

Ez a krém a fáradt, idősödő szemkörnyék megmentője! Növényi őssejteket, C-vitamint és peptideket tartalmaz a gyengéd ápoláshoz. A már meglévő jeleket halványítja, főleg, ha krémet rendszeresen és kitartóan használod. A C-vitamin különösen hasznos azért, mert segíti a kollagénhiányos bőr megjelenésének javítását. [1] Az életkor előrehaladtával fokozatosan elveszítjük a kollagént, ami részben felelős a kisebb és nagyobb ráncok kialakulásáért.

 

Vital C Hydrating Eye Recovery Gel

Ez a termék hűsítő gél formula, amely felélénkíti a fáradt szemeket, miközben harcol az öregedés jeleivel is, hogy azok kevésbé észrevehetőek legyenek. Hialuronsavval és peptiddel hidratál, feltölti a ráncokat, hogy azok kevésbé legyenek feltűnőek. Megtalálhatod benne a Collagen Recovery Complex összetevőt, ami rugalmasságot ad, csökkenti a bőr megereszkedését. Ez különösen akkor jó választás, ha a tekinteted fáradt, mert keveset alszol és sokat tartózkodsz a képernyő előtt.

 

The MAX Stem Cell Eye Crème

Forradalmi és hatásos krém, amely peptidekkel és a növényi őssejtekből származó prémium növekedési faktorok magas koncentrációival célozza meg az öregedés jeleit. Tanulmányokkal pontosan igazolták, hogy a növényi őssejtek milyen erősek az öregedés jelei elleni harcban.[2] Ebben a nagy teljesítményű krémben úgy hatnak, hogy lassítják a látható öregedési jelek kialakulását és védik a bőr saját őssejtjeit. Az őssejtek emellett hasznosak a szabad gyökök elleni harcban is, melyek a ráncok megjelenését gyorsítják fel.

 

AGELESS Total Anti-Aging Serum

A szérumok olyan termékek, melyek magas koncentrációban biztosítják az öregedés elleni hatóanyagokat. Ez a szemkörnyékápoló szérum alfa-hidroxisavak elegyét tartalmazzák, amelyek hatására a sejtek cserélődése felgyorsul. Így a ráncok kevésbé láthatóak, főként, ha rendszeresen használod a szérumot. A bőrtónust javítja, és ragyogóbbá teszi a tekintetet.

 

ORMEDIC Balancing Eye Lift Gel

Az ORMEDIC Balancing Eye Lift Gel különösen jótékony a száraz, nagyon finom bőr számára. Nyugtat és táplál, quinoa kivonattal húzza le a szem alatti duzzanatot, hogy az kevésbé tűnjön fel. A bőr nedvességi szintje nő, a bőr nyugodtabb és fiatalosabb lesz. A magasabb hidratáltsággal a kisebb ráncok sem látszanak annyira. Javasoljuk ezt a gélt, ha száraz a bőröd (vagy hámlik, vagy fáradt) a szem körül, vagy ha felduzzad a szem alatti rész.

 

[1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5579659/

[2] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5674215/

 

Az eredeti cikk szerzője: Jennifer Kogon