Frissítő bőrpermet: próbáld ki a vadonatúj VITAL C Hydrating Facial Mist termékünket!

Bemutatjuk a díjnyertes termékcsaládunk legújabb tagját, a VITAL C hydrating facial mist permetet. Ez napi tápláló arcpermet nemcsak segít megvédeni finom bőrt a különféle környezeti stresszorok ellen, hanem komolyan képes a frissítésre és hidratálásra is, amikor csak szükségét érzed. Nos, nézzük meg közelebbről.

Miért is hatásos a VITAL C Hydrating Facial Mist?

Kulcsfontosságú összetevője a C-vitamin. Ez a bőrgyógyászok által kedvelt, és a tudomány által igazoltan hatásos összetevő számos hatást fejt ki a bőrre, amelyek közül az egyik az erős antioxidáns hatás.[1] Az antioxidánsok kulcsfontosságúak a szennyezés bőrre gyakorolt ​​hatása elleni küzdelemben, mert semlegesítik a szabad gyököket, minimalizálva ezzel az instabil atomok által okozott negatív és a bőrön látható hatásokat.[2]

A C-vitamin további előnye, hogy javítja a kollagénhiányos bőr megjelenését azáltal, mert minimalizálja a finom vonalak, ráncok és megereszkedés megjelenését.[3] A C-vitamin a sötét foltok és a pattanások hegek megjelenését csökkentve hozzájárul az egyenletesebb bőrszínhez. A C-vitamin bizonyára jól jön a különféle bőrproblémák esetén!

A C-vitamin mellett a VITAL C Hydrating Facial Mist permetben szubmikro-méretű, kicsiny aranyrészecskék is találhatóak, melyek védik a bőrt a környezeti stresszoroktól. Ezenkívül a cukornádfeldolgozásból származó természetes eredetű kivonat csillapítja a száraz bőr szomját.[5] A permet rendszeres használata megőrzi a bőr hidratáltságát és energiáját, sőt egy idő után már hiányozni fog!

Így használd

A legjobb eredményhez tartsd a VITAL C Hydrating Facial Mist permetet 20-25 cm távolságra az arcodtól, és onnan fújd a bőrre. A szemkörnyéket hagyd ki. Használhatod a napi bőrápolásod előtt, után, és napközben bármikor, ha extra hidratálásra van szüksége a bőrödnek. Felviheted a smink előtt, a bőrápolási rutin utolsó lépéseként, vagy miután már sminkeltél, hogy harmatos fényt adj a bőrödnek.

 

[1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4030358/

[2] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3299230/

[3] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3673383/

[4] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3673383/

[5] https://pubs.acs.org/doi/10.1021/jf202119m