Bőrápolási trendek 2019-ben

A bőrápolási ipar folyamatosan fejlődik, most még inkább, mint valaha, és magasak az elvárások. Valódi eredményeket akarunk, innovatív újdonságokat, áttörő megoldásokat, áttetsző, okosan átgondoltan kifejlesztett formulákat. A mikrotűs kezelésektől a legújabb tű nélküli ránctalanító megoldásokig ezek a 2019-es trendek.

 

SZÉPSÉGÁPOLÁS

Soha nem volt még ilyen egyszerű a bőr kezelése és ápolása. Az egyéni igényekre, személyre szabott bőrápolási terméksor képes a specifikus problémákat célozni, úgymint idősödés, foltok, akne, ráncok, szárazság vagy akár ezek kombinációja. Száraz bőr pattanásokkal? Kipirosodás és ráncok? Van rá IMAGE megoldás. Az IMAGE Skincare szakember szívesen állít össze otthoni terméksort, bizonyítottan hatékony összetevőkkel, melyek látható eredményeket biztosítanak. És az IMAGE egyedi, gél alapú peelingjeit is személyre lehet szabni, hogy az egészséges, fiatalos bőrt akár már egy kabinkezeléssel előhívjuk.

 

 

 

 

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK

A bőrápolás már nem csupán azt jelenti, hogy bekenjük az arcunkat. Tudjuk, hogy az egészséges bőr belülről indul, ezért logikus, hogy naponta étrendkiegészítővel támogassuk meg azt, hogy még egy lépéssel közelebb kerüljünk a ragyogó bőrképhez.
A YANA® napi kollagénitallal az IMAGE a kollagén erejét használja ki, egy olyan fontos fehérje erejét, melyben a fiatal és feszes bőr nem szenved hiányt. A YANA segít abban, hogy a szervezet természetes kollagén termelése fokozódjon, erősítve és újjáépítve a bőrt.* Összekeverve a reggeli narancslével, egy smoothie-val vagy akár önmagában fogyasztva hozzájutunk a bőrnek egy napra szükséges hidrolizált kollagénpeptidekhez, biotinhoz és antioxidánsokhoz.

 

 

 

AKTÍV BŐRÁPOLÁS

Smink az edzőteremben: Mindenki erről beszél, nem is csoda, hiszen számtalan híresség jár edzeni. A legújabb formulák a bőrrel együtt, nem pedig ellene dolgoznak, és miközben izzadunk a teremben, a tápláló, öregedésgátló hatóanyagok a bőrbe jutnak, és a termékek nem tömik el a pórusokat.

Olyan multifunkcionális termékekről van szó, melyek egyszerre fednek, korrigálnak és közben nem tűnnek nehéznek a bőrön. Az áttetsző, lélegző I CONCEAL flawless foundation SPF 30 alapozó bőrkondicionáló növényi anyagokat, őssejteket, széles spektrumú fényvédőt, és ragyogást adó ásványi pigmenteket biztosít, melyek még párás környezetben és edzés alatt is a helyükön maradnak. A súlytalan I PRIME flawless blur gel pedig antioxidáns hálót alakít ki, és feltöltő tengeri kollagén mikroszférákat visz a bőrbe, kisimítva a finom ráncokat, és elkendőzve a tökéletlenségeket.

 

 

FILLEREK

Ahogy egyre növekszik a nem-invazív kezelések iránti igény, a hagyományos tűs eljárások helyett alkalmazott bőrfelszíni alternatívák úgy válnak egyre hozzáférhetőbbé. Az új technológiákkal és a kifinomodott formulákkal a felszíni fillerek a tűs töltések eredményeit utánozzák, de a feltöltéshez társuló fájdalom, felépülési idő és a – jaj – tűszúrások nélkül.

Az IMAGE Skincare új AGELESS total pure hyaluronic6 filler terméke: 6 különböző, kis és nagy molekulasúlyú hialuronsavval azonnali és hosszan tartó hidratálást nyújt. A hialuronsav úgy működik, mint a szivacs: azonnal magába szívja a nedvességet, gyorsan feltöltve a bőrt, kisimítja a ráncokat, injekció nélkül. Friss, fiatalos bőrképet ad.

 

 

 

MIKROTŰS KEZELÉS

Az otthoni eszközök elterjedésével a mikrotűs megoldás is közismertté vált. A dermarollerek fokozzák a bőrfelszínre felvitt termékek beszívódását és hatékonyságát a rollerezés során. A kabinkezelés ennél hatékonyabb, mert mikroszkopikus tűkkel több száz apró (szinte láthatatlan) sérülést ejtenek a kezelés alatt a bőrön, annak mélyebb rétegeiben, fokozva a bőr regenerálódását és kollagén termelését. Ezzel az eljárással a fontos hatóanyagok a bőrbe jutnak, a finomabb és mélyebb ráncokat, hegeket vagy a nem megfelelő bőrtextúrát célozva.

A legjobb, amit tehetünk: Forduljunk kozmetikushoz vagy bőrgyógyászhoz, aki az orvosi mikrotűs kezelést akár rádiófrekvenciával vagy valamilyen fény alapú kezeléssel is kombinálhatja. Csakúgy, mint bármilyen más esztétikai kezelés esetén, a legjobb, ha szakember végzi.