A zöld tea és az aloe vera helye a bőröd ápolásában

Bár még mindig sok kutatást kell végezni az organikus növényi bőrápoló összetevőkről, van két olyan növény, amit nagyon régóta használnak és a beszámolók szerint pozitív hatást fejtenek ki a bőr megjelenésére: ez pedig a zöld tea és az aloe vera. Ez a két erős összetevő öregedésgátló és hidratáló tulajdonságokat rejt – és ha organikus formában használjuk, az még jobb a bőrnek.

Az IMAGE márka a zöld teát és az aloe verát az ORMEDIC termékcsaládban használja. Miért?

A zöld tea hatásai

A zöld tea kiváló antioxidáns forrás. Ez a növény polifenolokat tartalmaz, főként katekineket. A zöld teában legnagyobb mennyiségben megtalálható polifenol az EGCG, az epigallocatechin-gallát. Ezekről a polifon vegyületekről úgy gondolják, segítenek fenntartani az optimális bőrképet.

Ha szeretnéd megtapasztalni a zöld tea hatását, próbáld ki az ORMEDIC Balancing Antioxidant Serum terméket. Organikus zöld tea tartalma nyugtat, hidratál, és ragyogó, egészséget bőrképet biztosít. Használható borotválkozás vagy gyantázás után is, az irritált bőr nyugtatására.

Az aloe vera sokoldalúsága felülmúlhatatlan

Az aloe a bőr fiatalos rugalmasságát is támogatja

Az aloe veráról igazolták, hogy támogatja a bőr kollagénjét. A kollagén egy olyan fehérje (a szervezetben a leggyakoribb), amely a bőrben található, és a bőr simaságáért felel. Ha rendszeresen használunk aloe verát, az növeli a bőr nedvességtartalmát, simítja a ráncokat.

Az aloe támogatja a kollagént és elasztint

A rugalmas bőr könnyen visszanyeri alakját és kevésbé hajlamos a ráncosodásra. Az aloe hidratálja a bőr sejtjeit, így azok jobban összetartanak, jobban kötődnek egymáshoz. Ezáltal a bőr puhább, és az aloe hidratáló hatásának köszönhetően ragyogó.[1]

Az aloe nagyon jól csillapítja az érzékeny bőrt

A zöld teához hasonlóan az aloe vera is hatékonynak bizonyult az érzékeny bőr megnyugtatásában.

Az organikus aloe verát könnyen beépítheted bőrápolásodba az ORMEDIC balancing bio-peptide crème termékkel. Ez a fantasztikus termék éjszakai használatra készült és gyengéden hámlaszt alvás közben. Ha rendszeresen használod, a bőröd puha és sima lesz, visszaáll a nedvesség egyensúlya és látható ragyogást kap.

[1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2763764/