A napi kollagénital hatásai

Kollagénfokozó szépségital

Nem szabad összekeverni a kollagéninjekció és a kollagénital hatásait. A kollagéninjekciót tűvel, orvos végzi, minimálisan invazív beavatkozás formájában. Általánosan használt kezelés ránctalanítás céljára, melyet évtizedek óta alkalmaznak.

A YANA™ kollagénital, melyet kizárólag IMAGE Skincare kozmetikusokon keresztül tudsz beszerezni, egy forradalmi napi szépségápolási ital, mely segít újjáépíteni és megerősíteni a bőrt, mert fokozza a szervezet kollagéntermelését.

A YANA™ hidrolizált kollagénpeptidek egyedülálló keverékét tartalmazza, valamint számos más vitamint és antioxidánst, amelyek együttesen lassítják a kollagénvesztést, miközben növelik a szervezet kollagéntermelő képességét. A kutatások szerint a YANA ™ napi kollagénital 30 napos használata 63%-kal csökkentheti a ráncokat, 37%-kal javíthatja a bőr textúráját és 42%-kal csökkentheti a pórusok méretét. És mindezt csak egy napi étrendkiegészítővel! Lenyűgöző!

Hogyan kell fogyasztani a YANA™ italt?

A YANA™ a bőrben belülről kifelé hat. 473 ml-es palackos kiszerelése egy havi adagot biztosít. Csak annyi a dolgod, hogy kimérd a napi adagot. Megvásárolhatod kis kiszerelésekben is, ha utazol, magaddal tudod vinni. Célunk, hogy akkor is vigyázhass bőrödre, ha éppen zsúfolt és gyors az életed.

A YANA™ biztonságosan fogyasztható önmagában, de keverheted vízzel, vagy a reggeli smoothie-ba, gyümölcslébe vagy teába is. Friss, citromos íze mindenhez passzol. Fogyaszd a YANA™ italt minden nap, remekül kiegészíti az IMAGE Skincare termékeket.

Hogyan hat a YANA™?

A YANA™ az új technológiát az ősi tudással kombinálja.  Számos kultúrában hagyományosan bizonyos ételeket fogyasztanak az általános egészség céljára és a szépség fokozása végett. Mi is valami hasonlót kínálunk. Az amerikai étrendből például hiányoznak bizonyos tápanyagok, amelyek segítenek a kollagén természetes előállításában és regenerálásában. A YANA™ ezt a hiányosságot pótolja, így könnyebb lesz a bőr számára a hatóanyagok biztosítása.

A YANA™ egy koncentrált szépségital. Egy kicsiny napi adagba sűrítve támogatja a kollagénállományt. A YANA™ kialakítása olyan, hogy a szervezet számára könnyen felvehető. A YANA™ emellett Lumiplexet is tartalmaz, egy olyan ultra-nutraceutikáliás antioxidáns komplexet, mely sejtszinten segíti a bőr regenerálódását.

Ami a legjobb: a YANA™ cukormentes, tejmentes, gluténmentes és nem tartalmaz genetikailag módosított formulákat. Ez jelentősen csökkenti az allergiás reakciók esélyét és nem tartalmaz olyan összetevőket, melyek károsak lehetnének a bőrre. A YANA™ igazoltan növeli a kollagénállományt 65%-kal, mindössze 60 nap alatt. A nedvességszintet pedig 40%-kal, 3 hét alatt. A YANA™ italra szükséged van!

Próbáld ki még ma.

 

Az eredeti cikk szerzője: Jennifer Kogon