A legjobb maszkok különféle problémákra

Forrás: IMAGE Skincare

A maszk hatékony módja annak, hogy bőrödet „rebootolják” hetente egyszer a gyönyörű ragyogás fenntartása érdekében, de ha valami váratlan dolog történik a bőröddel, akkor is a’la carte válogathatsz a maszkos megoldások közül.

Akár a stressz, a hormonok, akár az új smink, amely nem tesz jót a bőrödnek, a bőr könnyen átvált ragyogóból fáradtba, simából durvába. Amikor ilyen tünetekkel szembesülsz, a maszkokkal remekül tudod őket kezelni.

Maszkjaink különböző bőrproblémákat kezelnek. Legyen otthon mindegyikből egy, hogy mindennel megbirkózhass.

A stresszes és idősödő bőr fiatalítására: AGELESS total resurfacing masque

Ha nincs időd professzionális hámlasztásra, akkor otthon is végezheted enyhébb változatát. Ez a peeling a felszíni elhalt bőrsejtektől szabadít meg, amelyek száraz, tompa arcszínt okoznak, miközben minimalizálja a finom vonalak és a sötét pigmentfoltok megjelenését. A bőr felszíne teljesen megfiatalodik az alfa-hidroxi-savak és a mikrokristályok hatékony keverékének köszönhetően, amelyek kíméletesen távolítják el az elhalt hámot.

Gyors tippünk: Keverd bármelyik IMAGE Skincare lemosóhoz, hogy fokozd a lemosó hámlasztó hatását, vagy használd durva testfelületeken, pl. könyök, térdek.

A száraz, vízhiányos, szennyezett bőr hidratálására és megújítására: VITAL C hydrating enzyme masque

Ha a bőröd szomjas, ideiglenes bőrpírt tapasztalsz, vagy érzed a környezeti károkat hatását, vedd elő ezt a maszkot, és áraszd el hidratáló anyagokkal és vitaminokkal a bőrödet. A természetes enzimes hámlasztó anyagok gyengéden oldják fel az elhalt hámot: a maszk először eltávolítja a „rossz dolgokat” a bőrről, utána pedig antioxidánsokkal és vitaminokkal tölti fel és gondoskodik az egészséges bőrképről.

Az érzékeny bőr nyugalmának és egyensúlyának visszaállítására: ORMEDIC balancing gel masque


Lehet túlzott napozás, a levegő nedvességtartalmának visszaesése, vagy egy erősebb arckezelés – a bőr sokféleképpen irritálódhat. Ez a gyengéd, bio alapú gélmaszk felvitelkor csillapít és hűsít, a bőrbarát növények és antioxidánsok a bőrt nedvességgel töltik fel és visszaadják ragyogását és egyensúlyát.

Az eltömődött pórusok tisztítására: CLEAR CELL medicated acne masque

Gyorsan ható agyagpakolás, mely felszívja a felesleges faggyút, kezeli a pattanásokat, és a bőrt puhává, frissé, mattá teszi. Szalicilsavval (amely tisztítja a pórusokat) és glikolsavval (a felhalmozódott elhalt bőrsejtek eltávolítására) hatva, jótékony antioxidánsokat és növényi anyagokat is tartalmaz, amelyek csökkentik a bőrpír megjelenését és megnyugtatják a bőrt.

Gyors tippünk: A különösen problémás területekre vigyél még fel pluszban terméket pontszerűen.