A C-vitamin mindenki bőrápolásában főszerepet kellene, hogy kapjon – tudd meg, miért!

Ha a C-vitamin kifejezést hallod, biztosan a narancsfák jutnak eszedbe. De tudtad, hogy kiválóan kiegészíti az összes bőrápolási programot? Ez az egyik klinikailag igazoltan hatásos és legtöbbet vizsgált bőrápoló összetevő, melynek több pozitív hatása is van és még akár érzékeny bőrre is alkalmas lehet. Más szavakkal: ha valaki gyönyörű, egészséges bőrt szeretne, akkor érdemes C-vitaminos termékbe invesztálnia.

Miért olyan nagyszerű a C-vitamin?

A C-vitamin természetes antioxidáns, ami azt jelenti, hogy képes megvédeni a bőrt az UV-sugarak káros hatásaitól. Továbbá támogatja a kollagén termelődését, amely csökkenti a ráncok és finom vonalak megjelenését. Ha ez nem lenne elég, a C-vitamin segíthet egyenletessé tenni a bőr tónusát azáltal, hogy csökkenti a sötét foltok megjelenését és a hiperpigmentációt.

Más antioxidánsokkal, köztük a ferulasavval és az E-vitaminnal párosítva a C-vitamin hatása maximalizálható. Ezek a kombinációk segítik a C-vitamin megfelelő felszívódását és felhasználását a szervezetben, ami támogatja a ragyogóbb és kiegyensúlyozottabb arcszínt.

A C-vitamin hatását sokan tanulmányozták, és azt találták, hogy 12 héten keresztül a naponta használva a C-vitamin képes volt csökkenteni a durva ráncok látható megjelenését az arcon, a nyakon és dekoltázson. A pigmentáció is halványult, és csökkentek a napozás okozta foltok és öregségi foltok.

Hidratálás a Vital C termékekkel

Amellett, hogy segít a bőrnek harcolni az UV fény által okozott látható károsodások ellen, és csökkenti a hiperpigmentáció megjelenését, a C-vitamin hidratáló bőrápolás részeként is használható. Ha időnként száraz a bőröd, hámlik, vagy krónikus bőrszárazságra is hajlamos vagy, az alábbi bőrápoló termékek valamelyikének használata segíthet visszaadni azt a nedvességet, amelyre a bőrödnek annyira szükséges van.

Vital C Hydrating Anti-Aging Serum

Legnépszerűbb szérumunk nemcsak a ráncok megjelenését segíti csökkenteni, hanem küzd a különböző környezeti tényezők által okozott bőrkárosodás ellen is, mint például a városi szmog, a járművek kipufogógáza stb.

C-vitamin komplex és teafa kivonat kiegyensúlyozott keverékét tartalmazza, valamint hialuronsavat az extra hidratálásért, és ne feledjük az öregedésgátló palmitoil-oligopeptideket. A reggeli friss kezdéshez hozzásegít a teljesen természetes narancsaroma.

Vital C Hydrating Intense Moisturizer

Ha a bőröd szomjazik a nedvességre, ez a tápláló krém lesz a válasz számodra. Nem csak pótolja az elvesztett nedvességet a hialuronsavval, hanem be is zárja azt, és segít megelőzni a kiszáradást az olíva gyümölcsolaj, a sheavaj és a tetrahexildecil-aszkorbát, a C-vitamin stabil, fejlett formája által (amely nem oxidálódik a bőrrel érintkezve).

Vital C Hydrating Overnight Mask

Kényeztesd a bőrödet egész éjszakán át ezzel a pihentető pakolással, mert megérdemli. A nátrium-hialuronát, a tetrahexil-decil-aszkorbát (C-vitamin) és a kék és zöld alga kivonat keverékével minden egyes pórusod felfrissül és teljes mértékében hidratálódik reggelre. A hozzáadott ásványianyag-komplex kiegyensúlyozott tápanyagokat biztosít, a narancshéj aromája pedig energizálja az érzékeidet.

Vital C ACE Serum

Szedsz vitaminokat? Nos, a bőrödnek is adhatnál. Az aminosavak, esszenciális vitaminok és növényi kivonatok keveréke a szérumban segít ragyogóbbá tenni a bőrt, és javítja a bőr megjelenését. A hiperpigmentációt, például a napozás okozta foltokat vagy öregségi foltokat is kezeli.

Még mindig keresed a tökéletes krémet, pakolást vagy szérumot? Vess egy pillantást a teljes Vital C kollekcióra, és nézd meg, mely hidratáló termékek jöhetnek nálad szóba.

Intenzív C-vitaminon ápolás Iluma termékekkel

A C-vitaminnal kiválóan hidratálhatod és óvhatod a bőrödet, de ha egy lépéssel tovább kell menned, keress aszkorbinsavas termékeket. Ezt a rendkívül hatékony összetevőt közvetlenül a C-vitaminból készítik, de annál valamivel erősebben fehérít és tonizál.

Iluma Intense Facial Illuminator

Bőrödnek valódi esélyt adsz a pigmentfoltok korrigálására ezzel a rendkívül koncentrált bőrvilágosító szérummal. A sötét foltok idővel eltűnnek, ha ezzel a sima és selymes folyadékkal egészíted ki a napi bőrápolási programodat. Minden bőrtípusra kiváló, és kifejezetten az egyenetlen bőrtónust és sötét foltokat célozza.

Iluma Intense Brightening Creme

Használd ki a fehérítő hatóanyagok botanikai keverékét ebben a selymesen sima krémben. A kurkuma és a százszorszép virágkivonat mellett ez a krém aszkorbinsavat is bevet, hogy hidratálja és ragyogóvá tegye a fáradt, fakó bőrt.

Iluma Intense Brightening Serum

Ez a szérum növényi anyagok keverékét használja, amelyek elősegítik a kiegyensúlyozott bőrtónust, és antioxidáns aszkorbinsavat, illetve zöld tea kivonatot tartalmaz. Ez a szérum nagyszerű kiegészítője a bőrápolási programodnak, és minden bőrtípus számára tökéletes választás a bőrtónus általános javítására, valamint a sötét foltok és egyéb pigmentációk csökkentésére.

Ha még mindig bizonytalan vagy benne, melyik C-vitamin a legjobb választás számodra, keresd fel a honlapon a shopot és tekintsd meg a C-vitaminos bőrápoló termékeink teljes kollekcióját. Biztosan találsz olyat, amelyik megfelel a bőrödnek.