A 2022-es év új, célzott kezelést biztosító termékei

Amikor a 2022-es év új, célzott kezelést biztosító termékeiről beszélünk, a jó hír az, hogy mindenki számára kínálunk valamit! Függetlenül attól, hogy pattanásokkal küzdesz, bőrtisztító megoldást vagy olyan regeneráló krémet keresel, amely segít csökkenteni a pattanások megjelenését, a 2022-es bőrápoló termékcsalád legújabb termékei pontosan megadják, amire szükséged van.

Clear cell clarifying salicylic blemish gel

A pattanásos bőr az egyik leggyakoribb bőrprobléma, és nem ismer határokat sem az életkor, sem a nem tekintetében. Az otthoni aknekezelés sokkal könnyebbé válik a Clear cell clarifying salicylic blemish gel termékünkkel.

Ebben a regeneráló hatású krémben olyan összetevőket találsz, mint a szalicilsav, a gyömbérkivonat és a tengeri alga komplex, amelyek kifejezetten a problémás pontokat kezelik, hogy csökkentsék a bőrpír, irritáció és látható dudorok megjelenését. Akár mitesszerekkel, komedókkal vagy bőrelszíneződéssel harcolsz, ezzel a helyi pattanáskezelő termékkel hatásosan küzdhetsz a pórusokban és a pórusokon kívül is.

A 2%-os szalicilsavas aknekezelő termékben fahéjkéreg kivonat és ausztrál hegyi bors is található a gyors felszívódás és a gyulladt területek megnyugtatásának céljára. Már első alkalommal érezni fogod a hűsítő hatást, és idővel kisimítja a bőrödet.

A gél könnyed és gyorsan beszívódik, és nem látszik felvitel után. Javasoljuk, hogy ezt a terméket naponta kétszer-háromszor használd, a bőröd megtisztítása után. Használd helyileg, a pattanásokra, de akár a teljes arcra is felviheted.

CLEAR CELL Clarifying Repair Crème

Senki sem immunis a pattanásokra, hiszen okozhatja az öregedés, a nap által okozott károk, a hegek vagy a környezeti mérgek – nem csak tinédzsereket érintő problémáról van szó! Idővel a pórusokban lerakódó elhalt hámsejtek miatt a bőr fakóvá válik, elveszti egészséges fényét. A CLEAR CELL clarifying repair creme segíthet az elváltozások kezelésében, miközben az általános bőrtónust is élénkíti.

Szalicilsavat, bakuchiolt, szkvalánt és ceramidokat is tartalmaz, kiegyensúlyozott elegy formájában. Ezek együtt nemcsak a foltok és elszíneződések megjelenését segítik csökkenteni, hanem megerősítik a bőr védő lipidbarrierét is az esszenciális hidratálás révén.

Ez a nyugtató bőrjavító krém nagyszerű lehetőség mindenkinek, aki durva vagy dörzsölő bőrradír használata nélkül szeretné eltávolítani a felesleges faggyút a bőrről és kitisztítani a pórusokat. A hozzáadott bakuchiol segít csökkenteni a ráncok és finom vonalak megjelenését, miközben segít visszaállítani az egészséges textúrát.

Fantasztikus érzés, amikor ez a géles krém a bőrre kerül. Könnyű és gyorsan beszívódik bármilyen típusú bőrbe. Használd reggel bőségesen a lemosás után, vagy este helyreállító krémként.

IMAGE MD Restoring Power-C Serum

A C-vitamin jól ismert antioxidáns, amely számos előnyt kínálhat a bőrápolási programban. Ha olyan terméket keresel, amely megköti a nedvességet, segít helyreállítani a bőr rugalmasságát, és csökkenti az öregségi foltok megjelenését vagy más bőrpigmentációt, az IMAGE MD helyreállító hatású power-C szérum remek választás.

Nagy teljesítményű és ultrakoncentrált C-vitamint tartalmaz, amely rendkívüli erejű antioxidáns hatást biztosít. Hialuronsav-komplexet tartalmaz, amely hét egyedi molekulatömegű nátrium-hialuronátot ötvöz, így rendkívüli hidratáló hatásai túlmutatnak a bőr felszínén, és sokkal hatásosabban tölti fel a bőrt. Az elegy különlegesen optimalizált, hogy a bőr sima és feszes legyen.

Ezenkívül a tetrahexildecil-aszkorbát, a C-vitamin szuperstabil és rendkívül hatékony változata, drasztikusan csökkenti az öregségi foltok, napozás okozta foltok és egyéb hiperpigmentáció megjelenését. Teszi mindezt acetil-zingeronnal, egy szuper antioxidánssal együtt, amely több funkcióval is célozza a ráncok megjelenését, a bőrpírt és a pigmentfoltokat.

Reggelente max. 5 cseppet vigyél fel a bőrre ebből az erős C-vitaminos arcszérumból. Gyorsan beszívódik, könnyű érzetet ad, és a bőr egészséges, harmatos, órákon át tartó ragyogást kap.