5 ok, amiért az I CONCEAL lesz a kedvenc alapozód

Forrás: IMAGE Skincare, 2019. augusztus 7.

Az alapozó pontosan a neve szerint működik – egy alapot biztosít, melyre a kinézetet „felrajzolod”. A legjobb alapozók segítenek előkészíteni a bőrt, tökéletes üres vásznat alakítanak ki, amin a sminkkel varázsolhatsz, vagy éppen az egyenletes, ragyogó, természetesen tündöklő arcot hangsúlyozzák.

Az I CONCEAL Flawless Foundation SPF 30 könnyű, lélegző termék, mely elfedi a tökéletlenségeket, és közben széles spektrumú fényvédelmet is ad. A bőrtökéletlenségek hátterében meghúzódó okok kezeléséve az
I CONCEAL hosszú távú használatával hatékonyan javít a bőr megjelenésén, hogy Te kényelmesen érezd magad a bőrödben. Íme, öt ok, ami miatt az I CONCEAL biztosan a kedvenc alapozód lesz.

1. Javítja a bőrödet és közben elfedi a hibákat

A tökéletlenség elfedése csak az érem egyik oldala – az idősödés jeleiért és a pattanásokért felelős okok megcélzása a másik. Az I CONCEAL egyszerre alapozó és bőrápoló termék is egyben. Speciális A-, C- és E-vitamin elegye illetve béta-karotin táplálja a bőrt. Ez a speciális vitaminelegy segít semlegesíteni a szabad gyököket, melyek az idősödés látható jeleihez járulnak hozzá. Az I CONCEA emellett növényi őssejtkivonatot is tartalmaz, ami pedig idővel javítja a bőr érzetét és megjelenését. Található még benne Gotu Kola kivonat – Ázsia és Afrika nedves élőhelyeinek növényéből kivonva a modern bőrápolás egyik kedvenc hatóanyagaként. A Gotu Kola gazdag olyan vegyületekben, amelyek elősegítik a bőr feszesedését.

2. Használhatod korrektorként is

Az I CONCEAL kis mennyiségben is jól fed! Természetes megjelenést biztosító ásványi pigmentjeivel az ásványok a bőr felszínéről verik vissza a fényt, ezzel is csökkentve a hibák láthatóságát. Ezáltal könnyű és lélegző a formula, azaz még az érzékeny bőr számára is kiváló. Míg maga az alapozó könnyű, a fedés hibátlan és természetes. Éppen ezért nagyszerű az I CONCEAL egy gyors, helyi pattanáskezelésre is, főleg, ha csak egy pattanás jelent meg. Ha korrektorként viszed fel, használj speciális korrektorecsetet, azzal dolgozd be a problémás területre.

3. Védi a bőrt az ultraibolya sugárzás hatásaitól

Külön erőfeszítésnek tűnhet az, hogy a fényvédőt is beépítsd a sminkelési rutinodba, főleg, ha állandóan sietsz. Pedig a fényvédő is az egyik legfontosabb termék, amelyet a bőrápolás során használhatsz – elvégre az UV sugarak által okozott károk látható tüneteket, például foltokat okoznak vagy éppen felgyorsítják az öregedés látható jeleit. Ezért tartalmaz az I CONCEAL fényvédőt is, és funkcionál egyszerre fényvédőként és alapozóként is. A titánium-oxid és a cink-oxid adják az UVA/UVB védelmet. Ez megfelel az érzékeny bőrrel rendelkezőknek vagy bárki számára, aki kozmetikai beavatkozáson esett át, mivel az ásványi fényvédők, például titán-oxid és cink-oxid a bőr felszínén maradnak, és nem szívódnak a bőrbe. Ha a Te bőröd is hajlamos a pattanásokra, vagy érzékeny, az ásványi fényvédő segíti a káros ultraibolya sugarak elleni védekezést. Sőt, van még egy tippünk: keverj egy kis I CONCEAL alapozót a kedvenc hidratálódhoz, és már kész is a színezett fényvédős hidratáló.

4. Segít fenntartani a bőröd nedvességszintjét

Az I CONCEAL olyan rendszerrel bír, mely fenntartja a bőröd nedvességének egyensúlyát és közben a túlzott kifényesedést megelőzi. A Zincidone nevű összetevő cink és L-PCA kombinációja. Az L-PCA pirrolidon-karboxilsav, egy kulcsmolekula, egy természetes nedvesítő faktor. Azok számára, akiknek zsíros vagy pattanásos a bőre, a Zincidone elengedhetetlen, mivel a cink normalizálja a faggyútermelést és megelőzi a túlzott kifényesedést, az L-PCA pedig segít visszaállítani a bőr természetes faggyúját, amely óv a nedvességvesztés ellen. Az I CONCEAL szkvalánt is tartalmaz, ami a humán faggyú természetes összetevője. Ez további támogatást ad a bőr természetes nedvességtartó erőinek, különösen jótékonyan hatva az idősebb bőrre, ahol a faggyúszint általában csökken.

5. Tökéletes vásznat teremt

Az alapozó valóban a smink alapját jelenti, és egy jó alapozó hibátlan megjelenésről gondoskodik, mely egész nap tart. Az I CONCEAL megtervezésekor erre is gondoltunk: ugyanis nagyon jól tapad a bőrhöz. Ezzel tökéletesen a helyén marad az alapozó, illetve minden, amit az alapozóra viszel fel. Az I CONCEAL kitölti a finom vonalakat és a ráncokat, hogy sima felületet alakítson ki a sminkeléshez. A természetes megjelenésű pigmentek finoman ülnek a bőr felszínén, és visszaverik a fényt, így hibátlan megjelenést biztosítanak.