3 egyszerű lépés az egészséges férfibőrhöz

A férfiak sokszor elfeledkeznek valami nagyon fontos dologról: ez pedig a bőrük egészsége. A legtöbbjük azt tartja, hogy elég, ha a zuhany alatt megmossa az arcát. Ha összehasonlítjuk, hogy a hölgyek milyen óriási mennyiségben „gyűjtik” a bőrápolási termékeket a fürdőszobákban – nos, a férfiak esetében ez sokszor a nullával egyenlő, mert nem használnak semmit.

Ebben a cikkben 3 könnyű lépést mutatunk, melyek segítségével a férfi arcbőr is egészségesebbé tehető. Olyan, mint az 1×1 – egyszerű!

  1. lépés: Tisztítás + hámlasztás

Az alapos tisztítás az egészséges bőrhöz vezető út első lépése. A tusfürdő vagy a szappan ugyan lemossa a szennyeződést, de ki is száríthatja vagy irritálhatja a bőrt. Az egyszerű bőrápoláshoz célszerű olyan lemosót keresni, ami egyszerre tisztít és hámlaszt is. A mi javaslatunk: Ageless Total Facial Cleanser lemosó. Ez a naponta használható lemosó egy lépésben hámlaszt és a tonizálásról is gondoskodik, visszaadja a bőr egyensúlyát. A lemosóban lévő kíméletes glikosavelegy csökkenti a borotválkozás utáni benőtt szőrszálakat, illetve a mitesszereket is.

  1. lépés: Egyensúly és regenerálás

Balancing Antioxidant Serum

A környezeti hatások, a borotválkozás, a napfény mind megteszik hatásukat a bőrön, az pedig elveszti egyensúlyát, kiszárad és károsodik. A bőr helyreállításához használj hidratáló szérumot, pl. az Ormedic Balancing Antioxidant Serum kiegyensúlyozó, antioxidáns szérumot. Ez a selymes, ultrahidratáló növényi, tejsavas szérum organikus japán zöld teát, polifenolokat és rézkomplex peptidet tartalmaz. Folyamatosan, belülről gondoskodik a bőr egyensúlyáról, és helyreállítja az ideális nedvességszintet.  Lemosás után, reggel és este használd. Ez a bőrápolási lépés ahhoz hasonlítható, mint amikor egy forró nyári napon megiszol egy pohár hideg vizet.

  1. lépés: Hidratálás és védelem

A bőrápolás utolsó lépése a bőr hidratálás és a káros ultraibolya-A és -B sugarak elleni védelme. Használj olyan hidratálót, ami már eleve tartalmazza a széles spektrumú UVA/UVB fényvédőt is. A mi javaslatunk a Prevention+ Daily Hydrating Moisturizer, fényvédős hidratáló krém. Ez a tiszta formula könnyen felvihető a bőrre, nem marad vissza utána ragacsos érzet, és átfogóan véd a Nap hatásaival szemben. Emellett tartós és vízálló is!

Látod, nem is bonyolult. 3 egyszerű lépés, és már rá is léptél az egészséges bőrhöz vezető úton.